Pro PETANQUE toernooibeheer

Pro PETANQUE toernooibeheer is geschikt voor het verwerken van toernooien zoals die bij veel verenigingen, clubs en campings worden georganiseerd.

Door gebruik te maken van bestanden met gegevens van bekende personen en clubs is het mogelijk deelnemers deelnemers snel en eenvoudig in te schrijven met minder kans op fouten.
Ook is het mogelijk deelnemers aan een toernooi te importeren.
Teams kunnen een vaste samenstelling hebben (tête-à-tête, doublet of triplet) maar kunnen ook per toernooi of per speelronde door de applicatie worden samengesteld (mix of mêlée).

Behalve een integrale willekeurig loting is het ook mogelijk per speelronde te loten waarbij het klassement het uitgangspunt is.

Het overzicht wedstrijden vermeldt per speelronde de te spelen wedstrijden per speler/team of per baan. Het toernooischema vermeldt alle wedstrijden. Verder kunnen wedstrijdkaartjes per team/speler of wedstrijdkaartjes per baan worden afgedrukt.

De uitslag van een gespeelde wedstrijd hoeft slechts één maal te worden ingevuld en het (tussen-) klassement is op ieder moment beschikbaar.

Deelnemers, toernooischema’s en klassementen kunnen worden geëxporteerd naar CSV-bestanden (Excel).

De resultaten van meerdere gelijksoortige toernooien kunnen bij elkaar worden opgeteld en weergegeven als een totaal klassement over een periode.