Pétanque Competitie Beheer

Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking halve en hele competities tot en met 99 speelrondes en is inbegrepen bij het programma "Pétanque Toernooi Beheer".

Het programma voorziet in de inschrijving van deelnemers, het genereren van het speelschema, de invoer en verwerking van de resultaten. Alle gegevens worden per competitie opgeslagen en blijven daardoor beschikbaar.

Het inschrijven van deelnemers kan snel en eenvoudig met minder kans op fouten door gebruik te maken van een bestand waarin gegevens van personen kunnen worden vastgelegd.

Behalve een overzicht met de te spelen partijen per ronde is er ook schema competitieschema beschikbaar met alle partijen en uitslagen. Door dit wedstrijdschema tussentijds af te drukken is het mogelijk uitslagen handmatig te verwerken voor het geval registratie met de computer door een storing niet meer mogelijk is. De uitslag van een gespeelde partij hoeft slechts één maal te worden ingevuld en het klassement is op ieder moment beschikbaar. In het eindklassement wordt rekening gehouden met het onderling resultaat, onderling saldo en totaal saldo.

Het competitieschema en het klassement kunnen worden opgeslagen als CSV bestand (Excel). Alle gegevens worden per competitie opgeslagen en blijven daardoor beschikbaar. 

Behalve de uitgebreide functionaliteit onderscheidt het programma zich door de makkelijke bediening en de goed leesbare en overzichtelijk ingedeelde schermen en overzichten.